Zonnebrillen

Zonnebrillen, voor ieder persoon passende zonnebril

zonnebrillen

Er zijn een aantal aandachtspunten bij de keuze van een zonnebril. Een zonnebril moet bijvoorbeeld schadelijke UV-A en UV-B stralen tegen houden. Als dat niet gebeurd dan doet de bril niets anders dan verduisteren. Dit heeft als gevolg dat de pupil wagenwijd open gaat staan zodat alle schadelijke stralen juist ín de ogen komen. Als dit teveel gebeurd kan dit schadelijke gevolgen hebben.

Het is zeer belangrijk ook kinderogen te beschermen tegen fel zonlicht. Juist in de groei is bescherming belangrijk. Voor het achttiende levensjaar kan men al 50% van de beschadigingen in het oog oplopen die door zonlicht ontstaan. U kunt uw kind het beste een pet opzetten en een goede zonnebril. Geen zonnebril is zelfs beter dan met een slechte zonnebril. Dit omdat zonder zonnebril de pupil klein wordt in het felle zonlicht. Op die manier vind er een natuurlijke bescherming plaats.

Onze uitgebreide zonnebrillencollectie is; modieus, functioneel en van goede kwaliteit. Alle zonnebrillen zijn voorzien van glazen met UV-A en UV-B bescherming.

In onze zonnebril collectie vindt u o.a. de volgende merken: Mykita, Maui Jim en Silhouette.

Alkemade Optiek

 

Stadhoudersplein 10

2241EB Wassenaar

© Alkemade Optiek

Disclaimer

 

Privacy Statement

 

Openingstijden

Maandag: gesloten

Di - Vrij: 9:30 - 18:00

Zaterdag: 9:30 - 17:00

Contactinformatie

(e)

(tel) 070 - 511 64 30

(www) gebroedersheester.nl